Word donateur

Circa 1 op de 80 Nederlanders heeft erfelijke aanleg voor kanker. Dankzij jouw steun kunnen we zorgen dat er meer aandacht en onderzoek is naar erfelijke kanker. Voor als je zelf ziek wordt, maar ook voor de mensen die het belangrijkste zijn in je leven. Je kinderen, je familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s.

Geef nu. Geef om mensen met erfelijke kanker.

Word donateur!

Geef voor 1 september 30 euro en zorg zo dat we samen stappen zetten in de zorg voor mensen met erfelijke aanleg voor kanker.

De groep mensen met erfelijke aanleg is veel groter dan je misschien denkt. Ongeveer 1 op de 80 Nederlanders heeft namelijk een vorm van erfelijke kanker.

Als je weet dat je erfelijke aanleg hebt voor kanker, kun je kanker voorkomen of vroeg opsporen. Iedereen die kanker krijgt en er pas daarna achter komt dat dit erfelijk is, is er één teveel.

Mensen die kanker én erfelijke aanleg hier hebben, komen soms in aanmerking voor behandelingen die speciaal bij hen werken. Ze moeten dan wel weten dat het erfelijk is. Het is hoog tijd dat zij de informatie, zorg en steun krijgen die ze verdienen.

Als Stichting Erfelijke Kanker Nederland streven wij ernaar dat alle mensen met mogelijk erfelijke aanleg voor kanker de kans krijgen om zich te laten testen, zodat ze met de juiste informatie de keuzes kunnen maken waar ze achter staan en die bij hun passen.

Om dit mogelijk te maken kunnen we jouw steun goed gebruiken!

Om onze doelen te realiseren, hebben we donaties nodig. Ons eerste streven is om vóór 1 september 2023 100 donateurs te hebben. We kunnen dan aanspraak maken op een subsidie van het ministerie van VWS. Daar hebben we jou natuurlijk bij nodig! Doneer nu minimaal 30 euro en zorg er zo voor dat wij die subsidie binnenslepen. Wat gaan we met dat geld doen?

– Mensen met erfelijke aanleg voor kanker opsporen, zodat minder mensen dood gaan aan kanker.
– Ervoor zorgen dat mensen weten dat kanker in hun familie zit, zodat ze kunnen voorkomen dat ze ziek worden
– Veel meer voorlichting geven over de mogelijkheden van het testen op erfelijke kanker en de eventuele gevolgen
– Steun en hulp aan families die met erfelijke kanker te maken hebben en deze steun zo nodig hebben.
– Aanjagen van onderzoek, voor betere zorg en behandeling bij erfelijke kanker.

Inzameling bij een speciale gelegenheid

Zamel bijvoorbeeld geld in bij een speciale gelegenheid. Dat kan een feestelijke gebeurtenis zijn, of misschien wil je een doneeractie doen ter nagedachtenis van iemand die bijzonder voor je was. Wij zijn er om met je mee te denken. Stuur een mail naar info@kankerindefamilie.nl en dan nemen wij contact met je op.

Een grote gift

Wil je Stichting Erfelijke Kanker Nederland steunen met een grote gift en misschien een project steunen dat jou persoonlijk raakt, we bespreken graag de mogelijkheden met je. Stuur een mail naar info@kankerindefamilie.nl en dan nemen wij contact met je op.